<h2>Τώρα τα κοινόχρηστά σας στο smartphone ή και στο tablet σας</h2><p>Το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρίας με ένα απλό αλλά παράλληλα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/el/sintirisi-ktirion-polikatikion-ilion-athina-efarmogi-koinoxriston' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Mp Service</h2><p>Η εταιρεία μας Mp Service η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα. Έπειτα από 22 χρόνια δραστηριότητας στις διαχειρίσεις κτιρίων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Σιγουριά στην Φροντίδα της Πολυκατοικίας σας</h2><p>Η εταιρεία μας Mp Service η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα. Έπειτα από 22 χρόνια δραστηριότητας στις διαχειρίσεις κτιρίων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Υπευθυνότητα & Επαγγελματισμός</h2><p>Η εταιρεία μας Mp Service η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα. Έπειτα από 22 χρόνια δραστηριότητας στις διαχειρίσεις κτιρίων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα
Mp Service | Διαχείριση Κτιρίων Ίλιον Αθήνα
Η εταιρεία μας “Mp Service” η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την έκδοση κοινοχρήστων τις πολυκατοικίας σας.
 
Το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρίας με ένα απλό αλλά παράλληλα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων.
 
Το πρόγραμμα αυτό που απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνει ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστα τους και με δυνατότητα αποστολής κοινοχρήστων με mail και μέσω εφαρμογή στο κινητό σας η Tablet. 
 
Το πρόγραμμα προσφέρει:
 Μια συγκεντρωτική κατάσταση και μια αναλυτική συγκεντρωτική
 Υπόλοιπα δεξαμενών πετρελαίου οφειλές ένοικων κλπ
 Ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα 
 Δύο εξοφλητικές αποδείξεις, μια για τον ενοικιαστή και μια για τον ιδιοκτήτη. 
 
Κάθε απόδειξη περιλαμβάνει ανάλυση των ποσών και των χιλιοστών προηγούμενες ένδειξης μετρητών υπόλοιπα δεξαμενών πετρελαίου αποθεματικό πολυκατοικίας προηγούμενες οφειλές διαμερίσματος, έτσι ώστε να γίνονται κατανοητά από όλους. 
 
Τώρα τα κοινόχρηστά σας στο smartphone ή και στο tablet σας!

Δώστε μας τηλεφωνικά τα έξοδα σας, από τις 8.30 π.μ ως τις 8.30 μ.μ και μέσα σε 48 ώρες, θα σας αποστείλουμε τα κοινόχρηστα όπου εσείς μας ζητήσετε. Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε εσείς οι ίδιοι, τα κοινόχρηστα σας από τον χώρο μας μπορείτε να έρθετε απ τα γραφεία μας και τον έμπειρο και παράλληλα ευγενικό προσωπικό της εταιρείας μας θα σας εξυπηρετήσει. Όλη η διαδικασία θα διαρκέσει το πολύ 10 λεπτά ...

 Δωρεάν χρήσης 6 Kg πυροσβεστήρες ένα για κάθε όροφο
 Δωρεάν Καθαρισμό δεξαμενής
 Δωρεάν ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης
 ΔΩΡΕΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Mp Service | Διαχείριση Κτιρίων Ίλιον Αθήνα
Αγίου Γεωργίου 62, Ίλιον / Αθήνα
Τηλ: 2105063507, 2105010482 Φαξ: 2105053729