<h2>Τώρα τα κοινόχρηστά σας στο smartphone ή και στο tablet σας</h2><p>Το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρίας με ένα απλό αλλά παράλληλα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/el/sintirisi-ktirion-polikatikion-ilion-athina-efarmogi-koinoxriston' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Mp Service</h2><p>Η εταιρεία μας Mp Service η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα. Έπειτα από 22 χρόνια δραστηριότητας στις διαχειρίσεις κτιρίων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Σιγουριά στην Φροντίδα της Πολυκατοικίας σας</h2><p>Η εταιρεία μας Mp Service η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα. Έπειτα από 22 χρόνια δραστηριότητας στις διαχειρίσεις κτιρίων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Υπευθυνότητα & Επαγγελματισμός</h2><p>Η εταιρεία μας Mp Service η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα. Έπειτα από 22 χρόνια δραστηριότητας στις διαχειρίσεις κτιρίων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ανελκυστήρες

Ανελκυστήρες
Mp Service | Διαχείριση Κτιρίων Ίλιον Αθήνα
Η εταιρεία μας “Mp Service” η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, συνεχίζει να παραμένει με επιτυχία ο ανάδοχος συνεργάτης επιλογής όταν ο πελάτης διαλέγει με γνώμονα την συμφέρουσα οικονομικά προσφορά σε συνδυασμό με την βέλτιστη διεκπεραίωση των εργασιών.
 
Αναλαμβάνουμε Εγκαταστάσεις:
 Υδραυλικού / Μηχανικού ανελκυστήρα φορτίων ή προσώπων
 Επισκευές
 Συντηρήσεις
 Αναβαθμίσεις παλαιού τύπου ανελκυστήρων με σκοπό την εναρμόνισή τους με τα ισχύοντα τεχνικά διεθνή πρότυπα (ΕΝ 81.1, ΕΝ 81.2)
 
Παρέχουμε:
 Σύνταξη τεχνικής μελέτης του ανελκυστήρα με σκοπό την εγγραφή του ανελκυστήρα στα μητρώα των κατά τόπους νομαρχιών.
 Πιστοποίηση του ανελκυστήρα από διαπιστευμένο φορέα.
 Δωρεάν συντήρηση του ανελκυστήρα για τους πρώτους 3 μήνες από την τοποθέτηση του.
 Σύνταξη και υποβολή στα αρμόδια γραφεία τεχνικού φακέλου αναβάθμισης παλαιού τύπου ανελκυστήρα.
 
 
Διαδικασία Εγκατάστασης Νέου Ανελκυστήρα:
Στην εταιρεία μας ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση υδραυλικών και ηλεκτρικών ανελκυστήρων για εμπορική, βιομηχανική και οικιακή χρήση για νεόδμητα αλλά και υπάρχοντα κτίρια.
 
Πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά την εγκατάσταση του συστήματος ανελκυστήρα, το επιτελείο μηχανικών υποστήριξης και τεχνικών εγκατάστασης της MPLift θα είναι κοντά για να βεβαιώσει ότι το σύστημα είναι σύμφωνο με τις ανάγκες σας και λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές σωστής και ασφαλής λειτουργίας.
 
Πριν:
Αρχική εκτίμηση προϋπολογισμού και κόστους εγκατάστασης
Αρχικά σχέδια και διαστασιολόγηση καμπίνας-κινητήρα-φρεατίου
Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος ανελκυστήρα (τύπος, ισχύς κινητήρα, συστήματα ασφαλείας, κτλ.)
Επιτόπια εξέταση/επιθεώρηση του χώρου εγκατάστασης
Παρουσίαση χρονοδιαγράμματος έργου
 
Κατά την διάρκεια:
Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία σε συνεργασία με τον μηχανικό εγκατάστασης εγκαθιστούν το σύστημα σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές του προμηθευτή.
 
Μετά:
Προκειμένου να διατηρήσει τα συστήματα που εγκαθιστά ασφαλή, αξιόπιστα και λειτουργικά η MPLift παρέχει επίσης εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που αναλαμβάνει την μηνιαία παρακολούθηση των ανελκυστήρων μέσω του Συστήματος Προληπτικής Συντήρησης (Preventive Maintenance System). 


Eκσυγχρονισμός Παλαιού Ανελκυστήρα
Οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των παλαιότερων κτιρίων αναγνωρίζουν σήμερα την ανάγκη για ένα αξιόπιστο σύστημα ανελκυστήρα. Σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια και επιβάλουν τον εκσυγχρονισμό των διατάξεων ασφαλείας (ΦΕΚ/Β/2604/22-12-08) σε παλαιότερους ανελκυστήρες, πολλοί πελάτες κρίνουν ωςκαταλληλότερη τη στιγμή για έναν ευρύτερο εκσυγχρονισμό σε όλο το σύστημα του ανελκυστήρα. Πολλοί παράγοντες είναι αυτοί που επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής ενός ανελκυστήρα όπως π.χ.:
 Ποιότητα - σχεδιασμός της αρχικής εγκατάστασης.
 Περιβάλλον λειτουργίας της εγκατάστασης.
 Η ποιότητα της συντήρησης που έγινε στο παρελθόν και ο κύκλος λειτουργίας είναι μερικοί σημαντικοί παράγοντες.
 Η παλαιότητα και η μη διαθεσιμότητα των κατάλληλων ανταλλακτικών συντελούν συχνά ο ανελκυστήρας, να παραμένει εκτός λειτουργίας για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
 Το μακρόχρονο αποτέλεσμα της απώλειας των αρχικών ιδιοτήτων της ηλεκ/γικής εγκατάστασης και των εξαρτημάτων της είναι η ασυνεπής και άστατη λειτουργία του ανελκυστήρα.
 Παρά τη συχνή συντήρηση και τις επισκευές, η συνολική λειτουργική ακεραιότητα του συστήματος του ανελκυστήρα συνεχίζει να μειώνεται βάση της συσσώρευσης των παραπάνω παραγόντων.
 
Με τον εκσυγχονισμό επιτυγχάνεται:
 Δραματική βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος.
 Eπίλυση των όποιων προβλημάτων σχετίζονται με δυσλειτουργίες παλαιών ανελκυστήρων.
 Eξοικονόμηση ενέργειας κατά 2/3 με σύστημα inverter.
 Oμαλό ξεκίνημα-σταμάτημα.
 Aκρίβεια στην ισοστάθμιση της καμπίνας με τους ορόφους.
 Μείωση θορύβου της μηχανής.
 Μεγαλύτερη ασφάλεια.

Όταν οι πελάτες μας πραγματοποιούν εκσυγχρονισμό του συστήματος του ανελκυστήρα αυτοί λαμβάνουν:
 Εκσυγχρονισμό τον οποίο ταιριάζει απόλυτα στις λειτουργικές ανάγκες του υπάρχοντος κτιρίου.
 Ενημέρωση σχετικά με ισχύουσα νομοθεσία και της απαιτήσεις της (από Μηχανολόγο Μηχανικό) και τις ελλείψεις της εγκατάστασης σε σχέση με αυτήν.
 Βέλτιστο – αποδοτικότερο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών που θα επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο την ανησυχία των ενοίκων καθιστώντας τον ανελκυστήρα ανενεργό.
 Πλήρη τεχνολογική ενημέρωση για σύγχρονα συστήματα όπως π.χ. το σύστημα INVERTER για Ηλ. ανελ/ρες [εξοικονόμηση ενέργειας κατά 2/3, παράταση ζωής του κινητήρα, ομαλό ξεκίνημα-σταμάτημα, ακρίβεια στην ισοστάθμιση της καμπίνας με τους ορόφους, μείωση θορύβου της μηχανής, μεγαλύτερη ασφάλεια] ή όπως το σύστημα ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ [διάταξη η οποία εξασφαλίζει την μεταφορά της καμπίνας στο ισόγειο και το αυτόματο άνοιγμα των θυρών της καμπίνας σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος].

Η εταιρία μας με σκοπό την ευελιξία αλλά και έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών της, συνεργάζεται με όλες τις κυρίαρχες εταιρίες κατασκευής μηχανών και εμβόλων που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά.
 
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
 
Η Mp Service παρέχει επίσης εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που αναλαμβάνει την μηνιαία παρακολούθηση των ανελκυστήρων μέσω του Συστήματος Προληπτικής Συντήρησης (Preventive Maintenance System). Στης ποιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Τιμή: ΑΠΟ 35,0€

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Mp Service | Διαχείριση Κτιρίων Ίλιον Αθήνα
Αγίου Γεωργίου 62, Ίλιον / Αθήνα
Τηλ: 2105063507, 2105010482 Φαξ: 2105053729