<h2>Τώρα τα κοινόχρηστά σας στο smartphone ή και στο tablet σας</h2><p>Το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρίας με ένα απλό αλλά παράλληλα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/el/sintirisi-ktirion-polikatikion-ilion-athina-efarmogi-koinoxriston' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Mp Service</h2><p>Η εταιρεία μας Mp Service η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα. Έπειτα από 22 χρόνια δραστηριότητας στις διαχειρίσεις κτιρίων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Σιγουριά στην Φροντίδα της Πολυκατοικίας σας</h2><p>Η εταιρεία μας Mp Service η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα. Έπειτα από 22 χρόνια δραστηριότητας στις διαχειρίσεις κτιρίων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Υπευθυνότητα & Επαγγελματισμός</h2><p>Η εταιρεία μας Mp Service η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα. Έπειτα από 22 χρόνια δραστηριότητας στις διαχειρίσεις κτιρίων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpstarservice.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Κηπουροί

Κηπουροί
Mp Service | Διαχείριση Κτιρίων Ίλιον Αθήνα
Η εταιρεία μας “Mp Service” η οποία εδρεύει Αγίου Γεωργίου 62 στο Ίλιον, διαθέτοντας έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, αναλαμβάνει την μελέτη, τη διαμόρφωση και την κατασκευή κήπων και βεραντών, καθώς και την φροντίδα τους.
 
Εάν θέλετε ο κήπος σας να είναι πάντα περιποιημένος η εταιρεία μας σας προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης κήπων σε οικονομικές τιμές. 

Αναλαμβάνουμε την φροντίδα κήπος σας, πραγματοποιώντας τις παρακάτω εργασίες:
 Πότισμα
 Κλάδεμα
 Δεντροφύτευση
 Περιποίηση γκαζόν
 Λίπανση
 Φροντίδα χλοοτάπητα, ώστε να είναι συνεχώς καταπράσινος


Προσαρμόζουμε τις εργασίες μας με βάση τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του κήπου και όποτε μας το ζητήσετε, ένας υπεύθυνος συνεργάτης της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει συμβουλές και να σας καθοδηγήσει σε θέματα που αφορούν τη συντήρηση, ανανέωση και βελτίωση του χώρου σας. 
 
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο οικονομικές τιμές. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Mp Service | Διαχείριση Κτιρίων Ίλιον Αθήνα
Αγίου Γεωργίου 62, Ίλιον / Αθήνα
Τηλ: 2105063507, 2105010482 Φαξ: 2105053729